Weigering voor het project aanleg inrit, Van Goor Hinloopenstraat 2, 1442WD Purmerend

DeGoorgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Weigering voor het project aanleg inrit, Van Goor Hinloopenstraat 2, 1442WD Purmerend.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 12 december 2023 besloten de aanvraag beschikking behandelen Wabo voor Van Goor Hinloopenstraat 2, 1442WD Purmerend af te wijzen. Het besluit betreft de volgende onderdelen: •het aanleggen van een inrit Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u bezwaar maken. Neemt u dan eerst telefonisch contact met ons op; misschien komen we samen tot een oplossing. Komen we er niet uit, dan kunt u uiterlijk 25 januari 2024 een bezwaarschrift indienen. U kunt dat digitaal doen, dan heeft u een DigiD nodig. Of u schrijft een brief naar het team Juridische en Veiligheidszaken, Postbus 15, 1440 AA te Purmerend. Voor meer informatie zie: www.purmerend.nl/bezwaar. In uw bezwaarschrift moet het volgende staan: •uw naam, adres, telefoonnummer en/of e-mailadres; •een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt; •de reden waarom u bezwaar maakt; •de datum en uw handtekening. Dient iemand anders namens u een bezwaarschrift in? Stuurt u dan een volmacht mee. Op www.purmerend.nl/bezwaar vindt u een voorbeeld.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deGoorgids.nl op 15-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Goor, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGoorgids.nl
Redactie deGoorgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Goor
  2. 2b2eb9f6e77df4e14efabca1d47e4d29

Gerelateerde berichten