Aannemersbedrijf Haafkes

Aannemersbedrijf Haafkes is een Aannemer gelegen aan Wheedwarsweg 9 in Goor.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Haafkes in Goor

Haafkes is een volwaardig leerbedrijf dat zich richt op het bouwen van innovatieve sportaccommodaties. Ze bieden oplossingen voor verschillende sportvraagstukken, zoals de bouw van gymzalen en sporthallen, sportveldoverkappingen en maatwerk. Ze hebben recente projecten uitgevoerd, zoals de nieuwbouw van woningen in Zeewolde en de bouw van een sport- en cultuurhal in Boekelo. Daarnaast heeft Haafkes ervaring in de (voedsel)industrie, waar ze werken onder hoge tijdsdruk en strenge veiligheids- en hygiëne-eisen. Ze bieden 24/7 servicecontracten aan voor snelle reparaties en werken met BIM, een werkmethode waarbij integraal wordt samengewerkt met verschillende partijen in een 3D Bouw Informatie Model. Haafkes heeft ook recent nieuws, zoals een interview met de voorzitter van de Twentse afdeling van Bouwend Nederland en twee 25-jarige jubilea. Je kunt Haafkes vinden op social media.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf Haafkes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf Haafkes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf Haafkes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf Haafkes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Aannemersbedrijf Haafkes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf Haafkes

Bezoekers bekeken ook