Alfayette Kringloop Winkel

Alfayette Kringloop Winkel is een Kringloopwinkel gelegen aan Grotestraat 46A in Goor.

Meer informatie over Alfayette Kringloop Winkel in Goor

Alfayette heeft als missie om werk te creëren door hergebruik. Ze geven gebruikte spullen een tweede leven door ze zorgvuldig te sorteren. In hun kringloopwinkel komen dagelijks producten zoals kleding, schoenen, tassen en sieraden binnen. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Het adres van de winkel is Grotestraat 46 A in Goor. Je kunt contact opnemen met Alfayette via info@alfayette.nl of telefonisch op 0547750302 of 0615534831. Bovendien hebben ze een nieuw stoepbord dat is aangemeld bij het Ronald McDonald Kinderfonds.

Wil je weten wat Alfayette Kringloop Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alfayette Kringloop Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alfayette Kringloop Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alfayette Kringloop Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Alfayette Kringloop Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alfayette Kringloop Winkel

Bezoekers bekeken ook