ALL4GSM

ALL4GSM is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Grotestraat 141 in Goor.

Meer informatie over ALL4GSM in Goor

All4GSM is verkozen tot winkelier van het jaar. Ze bieden reparaties aan voor smartphones en tablets, uitgevoerd door gecertificeerde monteurs. Je kunt online een afspraak maken of zonder afspraak langskomen in de winkel. Ze garanderen de beste kwaliteit, bieden 3 maanden garantie op alle reparaties en hanteren het principe van 'no cure, no pay'. Daarnaast worden de meest populaire smartphones gerepareerd, zoals de Apple iPhone X, iPhone XS, iPhone 12, Samsung Galaxy S20, en Galaxy A52. Ook biedt All4GSM sim-only deals en abonnementen aan, met wekelijks nieuwe aanbiedingen. Ze hebben een assortiment van refurbished apparaten met 12 maanden garantie. De winkel heeft positieve reviews en wordt geleid door Adel Ali, de eigenaar, Ahmed Ali, de Sales Manager, en Barzan Ali, verantwoordelijk voor reparaties en sales. De klantenservice is bereikbaar via telefoon, e-mail of in de winkel in Goor. All4GSM is tevens een officieel servicepunt voor verschillende pakketdiensten.

Wil je weten wat ALL4GSM verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALL4GSM of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALL4GSM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALL4GSM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar ALL4GSM reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALL4GSM

Bezoekers bekeken ook