Anytime Fitness

Anytime Fitness is een Sportschool gelegen aan Grotestraat 53 in Goor.

Meer informatie over Anytime Fitness in Goor

Word lid van Anytime Fitness Goor en krijg één maand gratis sporten! Bij deze fijne club bij jou om de hoek staat persoonlijke aandacht centraal. Onze vakbekwame coaches staan voor je klaar en luisteren naar jouw wensen. We bieden niet alleen begeleiding in de club, maar ook buiten de club. Ons personeel is wat ons onderscheidt van andere sportscholen. We willen jou helpen om gezonder te worden en sporten leuk te maken én te houden. Bij Anytime Fitness Goor is er voor alles een oplossing, zoals regelmatig meer bewegen, voedingscoaching en zelfs Personal Training. Onze club is gezellig en er is altijd een trainer aanwezig om je te helpen. Daarnaast hebben we moderne faciliteiten en hoef je nooit in de rij te staan voor een apparaat. Kom langs voor een rondleiding en ontmoet ons team. Bij Anytime Fitness Goor sport je op jouw eigen tijd, omdat we nooit gesloten zijn. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ervaar het zelf!

Wil je weten wat Anytime Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Anytime Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anytime Fitness

Bezoekers bekeken ook