Aschwin Kruders Sport Promotions

Aschwin Kruders Sport Promotions is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Deldensestraat 190 in Goor.

Meer informatie over Aschwin Kruders Sport Promotions in Goor

AK Sportpromotions is een bedrijf dat het management en de communicatie verzorgt voor topsporters, sportteams, sportevenementen en andere sportorganisaties. Ze bieden persoonlijke ondersteuning aan topsporters buiten hun sportieve prestaties en kunnen ook het volledige communicatietraject voor sportorganisaties organiseren. Daarnaast brengen ze sporters in contact met mensen voor lezingen of clinics en doen ze verslag als microfonist bij sportevenementen. Het bedrijf is gevestigd in Girona, Spanje en is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 15 366 906.

Wil je weten wat Aschwin Kruders Sport Promotions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aschwin Kruders Sport Promotions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aschwin Kruders Sport Promotions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aschwin Kruders Sport Promotions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Aschwin Kruders Sport Promotions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aschwin Kruders Sport Promotions

Bezoekers bekeken ook