Auto- en Motorrijschool Slag

Auto- en Motorrijschool Slag is een Rijschool gelegen aan Irisstraat 71a in Goor.

Meer informatie over Auto- en Motorrijschool Slag in Goor

Rijschool Rene Slag is een rijschool in Goor die al vele jaren bekend staat om zijn plezierige manier van lesgeven. De rijschool is opgericht door Bennie Slag en wordt nu gerund door zijn zoon Rene. Rene geeft sinds 1986 rijles en leidt de rijschool sinds 2001. Het doel van de rijschool is om iedere leerling optimaal te begeleiden, omdat iedereen verschillend is en persoonlijke begeleiding nodig heeft. De rijschool biedt verschillende lespakketten aan, variërend van 10 tot 35 lessen, inclusief praktijkexamen en tussentijdse toets. Na een intake wordt bepaald hoeveel lessen je precies nodig hebt. Je kunt al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar en vanaf 17 jaar kun je examen doen. Als je slaagt, krijg je een gewoon rijbewijs en mag je tot je 18e alleen autorijden met een coach. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op. Om veilig de weg op te kunnen, moet je je aandacht volledig op het verkeer kunnen richten. De rijschool zorgt ervoor dat het je zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt, bijvoorbeeld door dezelfde instructeur gedurende je hele rijopleiding te hebben. Daarnaast bieden ze ook theoriepakketten aan en regelen ze het theorie-examen voor je. Je kunt contact opnemen met Rijschool Rene Slag via telefoonnummer 06 51 36 36 10.

Wil je weten wat Auto- en Motorrijschool Slag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto- en Motorrijschool Slag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto- en Motorrijschool Slag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto- en Motorrijschool Slag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Auto- en Motorrijschool Slag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto- en Motorrijschool Slag

Bezoekers bekeken ook