B&B 't Doktershuuske

B&B 't Doktershuuske is een Bed & Breakfast gelegen aan Iependijk 2 in Goor.

Meer informatie over B&B 't Doktershuuske in Goor

B&B 't Doktershuuske is een prachtige bed & breakfast gevestigd in de voormalige dokterspraktijk van Dokter Vrijman in Goor. De B&B opende zijn deuren in augustus 2019 en is sindsdien een populaire bestemming voor gasten. De accommodatie is luxe en landelijk ingericht, met een kingsize bed van Swiss Sense en een en-suite badkamer met regendouche. Gasten kunnen genieten van 100% privacy met een eigen ingang en terras. Extra faciliteiten zoals een sfeerhaard, airconditioning en een Smart TV zijn aanwezig. De B&B biedt ook de mogelijkheid om fietsen te stallen en op te laden. In oktober 2022 zijn de eigenaren, Sebastiaan en Maren, naar deze prachtige locatie verhuisd en hebben bevestigd dat de B&B blijft bestaan. Gasten kunnen een verblijf boeken via de website of contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat B&B 't Doktershuuske verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B 't Doktershuuske of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B 't Doktershuuske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B 't Doktershuuske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar B&B 't Doktershuuske reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B ’t Doktershuuske

Bezoekers bekeken ook