B.C. Union Goor

B.C. Union Goor is een Badmintonclub gelegen aan De Mossendam 2 in Goor.

Meer informatie over B.C. Union Goor in Goor

U bent van harte welkom in de gerenoveerde sporthal de Mossendam, waar onze vereniging elke maandagavond de hal afhuurt voor badmintontrainingen. Zowel volwassenen als jeugd kunnen trainen op deze avonden, met uitzondering van schoolvakanties en nationale feestdagen. De jeugd heeft de beschikking over 3 speelvelden en de trainingstijden voor volwassenen zijn vanaf 20.15 uur, op verzoek. Vanaf 20.00 uur is er ook gelegenheid om vrij te spelen, met 3 of 4 banen beschikbaar tot 20.30 uur. Voor volwassenen zijn er tussen 20.30 en 22.00 uur in totaal 7 speelvelden, waarvan 2 gebruikt kunnen worden voor competitiewedstrijden. De sporthal heeft tribunes, kleedkamers met douches en een gezellige kantine met bar. Het adres van de Mossendam is De Mossendam 2, 7471 SJ Goor en het telefoonnummer is 0547-272712.

Wil je weten wat B.C. Union Goor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B.C. Union Goor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B.C. Union Goor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B.C. Union Goor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar B.C. Union Goor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B.C. Union Goor

Bezoekers bekeken ook