Baktotaal Bouwhuis B.V.

Baktotaal Bouwhuis B.V. is een Winkel voor bakkerijbenodigdheden gelegen aan Klavermaten 37 in Goor.

Meer informatie over Baktotaal Bouwhuis B.V. in Goor

Baktotaal is een webshop die gespecialiseerd is in bakartikelen. Ze hebben een assortiment van meer dan 10.000 bakproducten, zowel voor professioneel gebruik als voor hobbyisten. Ze bieden een ruim assortiment aan bakspullen, bakproducten en bakbenodigdheden die zowel in bakkerijen als thuis kunnen worden gebruikt. Baktotaal heeft alles wat je nodig hebt om te bakken, van grondstoffen zoals bloem en meel tot bakgereedschappen en bakhulpmiddelen. Daarnaast hebben ze ook een assortiment voor chocoladeliefhebbers en bieden ze taartdecoratie en andere taartbenodigdheden aan. Baktotaal is ook gespecialiseerd in eetbaar printen, waarmee je je taart kunt personaliseren met een eetbare foto-afdruk. Kortom, Baktotaal is de online winkel waar je moet zijn voor goedkope bakproducten en taartbenodigdheden.

Wil je weten wat Baktotaal Bouwhuis B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baktotaal Bouwhuis B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baktotaal Bouwhuis B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baktotaal Bouwhuis B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Baktotaal Bouwhuis B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baktotaal Bouwhuis B.V.

Bezoekers bekeken ook