Baptisten Gemeente Goor

Baptisten Gemeente Goor is een Vereniging of organisatie gelegen aan Irisstraat 3 in Goor.

Meer informatie over Baptisten Gemeente Goor in Goor

In dit artikel worden verschillende belangrijke feiten genoemd. Allereerst worden er aankomende activiteiten genoemd, maar er worden geen specifieke data genoemd. Vervolgens is er nieuws, maar er wordt niet verteld wat voor nieuws dit is. Er zullen opvoedavonden plaatsvinden met Bert Reinds en er zal een optreden zijn van Chapter 4 in de Ark. Er is ook een vacature voor een nieuwe voorganger en er is een radio-interview geweest met Hans Witmer. Tot slot wordt er vermeld dat je de website kunt doorzoeken. Overall, er zijn verschillende belangrijke gebeurtenissen en informatie die genoemd worden, maar er worden geen specifieke data of verdere details gegeven.

Wil je weten wat Baptisten Gemeente Goor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baptisten Gemeente Goor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baptisten Gemeente Goor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baptisten Gemeente Goor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Baptisten Gemeente Goor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baptisten Gemeente Goor

Bezoekers bekeken ook