Bar Bistro d'Olde Smidse

Bar Bistro d'Olde Smidse is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 102 in Goor.

Meer informatie over Bar Bistro d'Olde Smidse in Goor

Bar Bistro d'Olde Smidse is al meer dan 45 jaar een gezellige bistro, huiskamer en kroeg in het centrum van Goor. Ze staan bekend om hun Saté Hawaii, die live wordt bereid op een grote grill in de zaak. Je kunt hier elke dag van de week terecht voor een heerlijk diner. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om je favoriete diner online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws en de agenda-updates van de Smidse, kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief. Het restaurant is gevestigd aan de Grotestraat 102 en is elke dag geopend van 16.00 tot 22.00 uur. Je kunt ook hun Facebook- en Instagram-pagina's volgen voor meer informatie. De lunch en ijscobar zijn dagelijks geopend tot eind september. Voor meer informatie kun je terecht op hun website, waar je ook vacatures, informatie over het team en de historie van de Smidse kunt vinden. Lieve honden zijn welkom in het restaurant.

Wil je weten wat Bar Bistro d'Olde Smidse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bar Bistro d'Olde Smidse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bar Bistro d'Olde Smidse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bar Bistro d'Olde Smidse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Bar Bistro d'Olde Smidse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bar Bistro d’Olde Smidse

Bezoekers bekeken ook