Beauty Inc.

Beauty Inc. is een Schoonheidssalon gelegen aan Spreeuwenstraat 32 in Goor.

Meer informatie over Beauty Inc. in Goor

Noemi Beauty is een schoonheidssalon in Goor met een vernieuwde kijk op beauty. Ze geloven dat ware schoonheid van binnen komt en dat je nog mooier wordt als je een gezonde en stralende huid hebt. Bij Noemi Beauty kijken ze altijd met deskundig oog naar jouw unieke huideigenschappen en stemmen ze de behandeling af op jouw persoonlijke wensen. Hierdoor is elke behandeling in de salon uniek. Met hun vakkennis en hoogwaardige producten streven ze naar het beste resultaat, want met een mooie huid word je de beste versie van jezelf. Noemi Beauty bestaat sinds 2013 en heeft in 2014 de Nederlandse Beauty Award gewonnen. De naam Noemi komt van de Italiaanse meisjesnaam die staat voor zalig, aangenaam en plezier, wat precies is waar Noemi Beauty voor staat. Het team van Noemi Beauty, bestaande uit Aniek en Danique, zorgen ervoor dat je een ontspannen moment met een doel beleeft in de salon. Ze werken alleen op afspraak om het beste resultaat te kunnen bereiken.

Wil je weten wat Beauty Inc. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Inc. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Inc.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Inc. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Beauty Inc. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Inc.

Bezoekers bekeken ook