Bendic International Meubelproductie en showroom

Bendic International Meubelproductie en showroom is een Meubelgroothandel gelegen aan Nijverheidsweg 2 in Goor.

Meer informatie over Bendic International Meubelproductie en showroom in Goor

Bendic International is een gepassioneerde meubelmaker die tijdloze en moderne meubelen produceert van ambachtelijke kwaliteit, met als specialisatie lederen zitmeubelen. De meubelen van Bendic staan bekend om hun comfort, robuuste uiterlijk, kwaliteit bekleding in leer of stof en prachtige afwerking. Bendic biedt een uitgebreide collectie van eigentijdse, klassieke meubelen in verschillende stijlen, van traditioneel Engels tot retro-industrieel. Daarnaast kunnen zij ook meubelen op maat maken. De nieuwste aanwinst in de collectie is de Ramsdale fauteuil, die zeer comfortabel en compact is. Bent u geïnteresseerd in de collectie van Bendic? Neem dan een kijkje in hun showroom in Goor of bekijk de video voor een sfeerimpressie. De contactgegevens van Bendic zijn te vinden op hun website, evenals de openingstijden van de showroom en het kantoor.

Wil je weten wat Bendic International Meubelproductie en showroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bendic International Meubelproductie en showroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bendic International Meubelproductie en showroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bendic International Meubelproductie en showroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Bendic International Meubelproductie en showroom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bendic International Meubelproductie en showroom

Bezoekers bekeken ook