Chinees Specialiteiten Restaurant Wing Wah

Chinees Specialiteiten Restaurant Wing Wah is een Chinees restaurant gelegen aan Lindelaan 26-28 in Goor.

Meer informatie over Chinees Specialiteiten Restaurant Wing Wah in Goor

Sinds 1 juli 2023 berekent het Chinese restaurant een toeslag van €0,10 op wegwerpcups. Voor de kerstdagen bieden ze speciale menu's aan. Het restaurant bevindt zich in een nieuw pand aan de Lindelaan en is al bijna 50 jaar een begrip in Goor. Ze bieden gerechten aan uit de Chinese keuken met een verfijnde smaak en geur. Het restaurant kan groepen tot zeventig personen ontvangen en heeft openingstijden die vermeld staan op de website. Contactinformatie is ook beschikbaar.

Wil je weten wat Chinees Specialiteiten Restaurant Wing Wah verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Specialiteiten Restaurant Wing Wah of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Specialiteiten Restaurant Wing Wah? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Specialiteiten Restaurant Wing Wah het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Chinees Specialiteiten Restaurant Wing Wah reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Specialiteiten Restaurant Wing Wah

Bezoekers bekeken ook