De Sportschool

De Sportschool is een Sportclub gelegen aan D.J. Bunschotenstraat 14 in Goor.

Meer informatie over De Sportschool in Goor

De Sportschool is het fitness- en sportadres voor verschillende plaatsen in de regio. Ze bieden een breed scala aan groepslessen, zoals BBB, Bodypump, Worx, Sh'Bam (Les Mills), Power Yoga en Boxing, evenals UX Cross fit, Yin Yoga en Fitness. Daarnaast hebben ze spinningprogramma's en een zonnestudio waar je extra vitamine D kunt opdoen. Of je nu wilt trainen, fitter wilt worden, je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of gewoon goed voor je lichaam wilt zorgen, bij De Sportschool ben je aan het juiste adres. Ze bieden gratis proeflessen aan, zodat je kunt ervaren of sporten bij hen iets voor jou is. Verder hebben ze moderne zonnebanken, groepslessen en ze zijn verkozen tot de beste sportschool van Overijssel en de nummer 5 van Nederland. Bij De Sportschool kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, de nieuwste fitnessapparatuur en een ontspannen sfeer. Ze bieden ook persoonlijke fitnessschema's, cardio- en krachttraining, personal training en een loungebar. Daarnaast hebben ze algemene informatie zoals algemene voorwaarden en een privacybeleid.

Wil je weten wat De Sportschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Sportschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Sportschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sportschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar De Sportschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Sportschool

Bezoekers bekeken ook