Echt Esther

Echt Esther is een Personal trainer gelegen aan Klavermaten 65-9 in Goor.

Meer informatie over Echt Esther in Goor

De fitmarathon is een 10-daagse methode om af te slanken en een gezonde levensstijl aan te nemen. Veel vrouwen hebben moeite om hun levensstijl te veranderen en hebben motivatie nodig. Met de fitmarathon doe je het samen, waarbij je leert om gezonde keuzes te maken en meer te bewegen. Met de steun van het team en de begeleiding van Esther behaal je je doelen en voel je je energiek en lekker in je lijf. Verschillende vrouwen hebben de fitmarathon succesvol gevolgd en zijn afgevallen. Esther, de oprichter van de fitmarathon, heeft meer dan 25 jaar ervaring in sport en bewegen en is een orthomoleculair expert. De fitmarathon wordt 16 keer per jaar georganiseerd en gedurende 10 dagen werk je samen met een team aan een energieker, slanker en fitter lijf. Je deelt recepten, bewegingstips en informatie over gezond eten via een team-app en hebt 24/7 support. De kosten voor de fitmarathon bedragen €199,-.

Wil je weten wat Echt Esther verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Echt Esther of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Echt Esther? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Echt Esther het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Echt Esther reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Echt Esther

Bezoekers bekeken ook