Eline Edel Tennis

Eline Edel Tennis is een Tennisleraar gelegen aan Menting 2 in Goor.

Meer informatie over Eline Edel Tennis in Goor

Tennis is populair in Nederland en om te starten met tennis heb je niet veel nodig, alleen een racket, sportkleding en ballen. Bij TV de Mossendam heb je de mogelijkheid om tennisles te nemen bij Eline Edel Tennis. Eline is een gediplomeerd tennisleraar en verantwoordelijk voor de lessen bij TV de Mossendam. Om tennisles te kunnen volgen, is een lidmaatschap van TV de Mossendam verplicht, maar dit biedt ook voordelen zoals vrij tennissen, deelname aan competities en activiteiten. Er worden verschillende soorten tennislessen aangeboden, zoals 1-op-1 training, groepstraining en jeugdtraining. Zelfs kinderen vanaf 4 jaar kunnen al beginnen met tennis. Als je meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Eline via telefoon, e-mail of door haar op social media te volgen.

Wil je weten wat Eline Edel Tennis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eline Edel Tennis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eline Edel Tennis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eline Edel Tennis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Eline Edel Tennis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eline Edel Tennis

Bezoekers bekeken ook