Elvira Beauté

Elvira Beauté is een Schoonheidssalon gelegen aan Coornhertstraat 29 in Goor.

Meer informatie over Elvira Beauté in Goor

Elvira Beauté is een schoonheidssalon geleid door Elvira Waanders, een gediplomeerde schoonheidsspecialiste sinds 2009. In de salon wordt er gewerkt met natuurlijke cosmetica en worden er verschillende behandelingen aangeboden, zoals gezichtsbehandelingen, massages, visagie, harsen en verven. Elvira hecht veel waarde aan het adviseren van de juiste verzorging en behandelingen voor een optimaal resultaat. Daarnaast biedt ze ook advies, ontspanning en een lekker kopje koffie/thee aan. Als je geïnteresseerd bent in een behandeling, kun je contact opnemen via de gegevens op de website. Elvira zorgt ervoor dat elke behandeling aangepast wordt aan de individuele huidconditie, wensen en het seizoen, door gebruik te maken van passende producten en advies.

Wil je weten wat Elvira Beauté verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elvira Beauté of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elvira Beauté? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elvira Beauté het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Elvira Beauté reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elvira Beauté

Bezoekers bekeken ook