Fa. Schildersbedrijf Vrielink

Fa. Schildersbedrijf Vrielink is een Schilder gelegen aan Gondalaan 6 in Goor.

Meer informatie over Fa. Schildersbedrijf Vrielink in Goor

Schildersbedrijf Vrielink is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Ze bieden passend kleuradvies en zorgen voor een verfraaiing van het interieur. Binnenschilderwerk dient niet alleen ter uitstraling, maar beschermt ook het houtwerk en de wanden. Sinds 1 januari 2000 is het wettelijk bepaald dat er binnenshuis alleen nog maar met oplosarme verven mag worden geschilderd. Voor binnenschilderwerk dat kan worden uitgevoerd tussen 1 november 2021 en 31 maart 2022, biedt Vrielink een voordelig BTW-tarief van 9% en 10% korting op de loonkosten. Er zijn ook dinerbonnen ter waarde van € 75 beschikbaar voor de eerste 4 aanmeldingen. Voor buitenschilderwerk staat kwaliteit en duurzaamheid centraal. Door het gebruik van hoogwaardige producten kan Vrielink uw woning of pand jarenlang beschermen tegen weersinvloeden. Ze stellen graag een meerjaren onderhoudsplan op om ervoor te zorgen dat uw pand er netjes en verzorgd uitziet. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wil je weten wat Fa. Schildersbedrijf Vrielink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fa. Schildersbedrijf Vrielink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fa. Schildersbedrijf Vrielink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fa. Schildersbedrijf Vrielink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Fa. Schildersbedrijf Vrielink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fa. Schildersbedrijf Vrielink

Bezoekers bekeken ook