Kennisgeving besluit op het instemmen met een evaluatie van een bodemsanering volgens het besluit uniforme saneringen (BUS) voor de locatie Diepenheimseweg 6b in Goor

DeGoorgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op het instemmen met een evaluatie van een bodemsanering volgens het besluit uniforme saneringen (BUS) voor de locatie Diepenheimseweg 6b in Goor.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 13-12-2023 ontvingen wij een verzoek tot het instemmen met een evaluatie van een bodemsanering volgens het besluit uniforme saneringen (BUS) op de locatie Diepenheimseweg 6b in Goor. Het besluit is als bijlage opgenomen bij deze publicatie. De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf twee werkdagen na bekendmaking zes weken ter inzage bij de provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle. Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 4998899 bellen. In het besluit kunt u lezen over de mogelijkheid voor het indienen van bezwaar. De termijn voor het indienen van bezwaar is gestart op . Nadere inlichtingen: Omgevingsdienst Twente, 0546-749 500.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deGoorgids.nl op 25-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Goor, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGoorgids.nl
Redactie deGoorgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Goor
  2. ffbbbe4514cb981b6b84ee0a7baf841b

Gerelateerde berichten