Flex-s fysiotherapie

Flex-s fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Grotestraat 21 in Goor.

Meer informatie over Flex-s fysiotherapie in Goor

FLEX-s Fysiotherapie in Goor biedt vakkundige aandacht en maakt het makkelijk om online een afspraak te maken. Ze hebben verschillende behandelingen, zoals kinderfysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij de ziekte van Parkinson en dry needling. Het team van fysiotherapeuten staat klaar om te helpen en ze delen regelmatig interessant nieuws en handige tips op Facebook en Instagram. FLEX-s Fysiotherapie is gespecialiseerd in houding en beweging en helpt bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten. Klanten zijn erg tevreden en voelen zich goed behandeld. Ze zijn ook bereid om afspraken buiten de reguliere tijden te maken.

Wil je weten wat Flex-s fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flex-s fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flex-s fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flex-s fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Flex-s fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flex-s fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook