Fudo Shin-do

Fudo Shin-do is een Kickboksschool gelegen aan Kievitstraat 65 in Goor.

Meer informatie over Fudo Shin-do in Goor

Bij Fudoshin-do kan iedereen meedoen aan kickboksen, zowel jeugd vanaf 10 jaar, volwassenen, meiden/dames en mensen van elk niveau. Daarnaast bieden ze ook trainingen aan voor MMA (mixed martial arts) en Kids Street Defense. De trainingen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. De sportschool richt zich niet alleen op vechtsporten, maar ook op zelfverdedigingscursussen en beveiligerscursussen. Er zijn ervaren trainers en er heerst een gemoedelijke sfeer. Een ouder vertelt dat kickboksen bij Fudoshin-do zijn zoon zelfvertrouwen heeft gegeven. Een ander lid vertelt dat hij begonnen is met trainen vanwege de positieve effecten op zijn mentale gezondheid. Fudoshin-do heeft ook een kwaliteitskeurmerk van NIVM ontvangen.

Wil je weten wat Fudo Shin-do verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fudo Shin-do of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fudo Shin-do? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fudo Shin-do het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Fudo Shin-do reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fudo Shin-do

Bezoekers bekeken ook