Fysionair

Fysionair is een Media gelegen aan Volkering 10 in Goor.

Meer informatie over Fysionair in Goor

Fysionair is een groeiend bedrijf dat zich bezighoudt met fysiotherapie. Ze hebben een fysiotherapiepraktijk waar ze verschillende specialisaties aanbieden, waaronder Medical Taping, Manuele Lymfe Drainage, Triggerpoint therapie en Manuele Therapie volgens Mulligan. Daarnaast bieden ze ook cursussen aan voor fysiotherapeuten en andere medische professionals, zoals sportverzorgers en podotherapeuten. Deze cursussen worden onder de naam Sijmoves® aangeboden. Fysionair geeft ook boeken uit als naslagwerk en verzamelwerk van de kennis en vaardigheden die op de cursussen worden aangeboden. Op hun website vindt u meer informatie over de fysiotherapiepraktijk, de boeken en het cursusaanbod.

Wil je weten wat Fysionair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysionair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysionair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysionair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Fysionair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysionair

Bezoekers bekeken ook