het organiseren van een wielerronde op 17 juli 2024 Elzen, Molenbrand, Het Goor en Grimmekamp te Boekel

DeGoorgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: het organiseren van een wielerronde op 17 juli 2024 Elzen, Molenbrand, Het Goor en Grimmekamp te Boekel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Locatie: Elzen 1 , BoekelOmschrijving: Evenementenvergunning het organiseren van een wielerronde op 17 juli 2024 Elzen, Molenbrand, Het Goor en Grimmekamp te BoekelBesluit:VerleendDatum besluit:2024-02-06Registratienummer:2023E0051Publicatiedatum:09-02-2024Datum aanvraag:2023-12-04Postcode:5427RCVERGUNNINGEN INZIEN Wilt u vergunningen inzien? Klik op: https://www.boekel.nl/inwoners-en-ondernemers/digitale-terinzagelegging Mocht u geen gelegenheid hebben om de stukken digitaal te bekijken, dan kunt u uiteraard een afspraak maken om deze in het gemeentehuis in te zien. Tegen dit besluit kunt u als belanghebbende binnen 6 weken na verzenddatum van het besluit bezwaar maken. U kunt dan een brief sturen naar burgemeester en wethouders, Postbus 99, 5427 ZH Boekel. De brief moet door u ondertekend zijn. In de brief moet in elk geval de datum, uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres vermeld staan. Ook moet u in de brief schrijven tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom u bezwaar maakt. Ondanks uw brief (het bezwaarschrift) mag het besluit waartegen u bezwaar maakt wel worden uitgevoerd. Als u dat niet wilt dan moet u niet alleen een brief sturen naar burgemeester en wethouders, maar ook een naar de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. In die brief moet u dan vragen of het besluit waartegen u bezwaar maakt niet uitgevoerd wordt (verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen). Hiervoor moet u wel griffierechten betalen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deGoorgids.nl op 10-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Goor, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGoorgids.nl
Redactie deGoorgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Goor
  2. gmb-2024-63062

Gerelateerde berichten