H.H. Petrus en Pauluskerk

H.H. Petrus en Pauluskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Hengevelderstraat 22 in Goor.

Meer informatie over H.H. Petrus en Pauluskerk in Goor

De Heilige Geest parochie is een parochie in Twente met geloofsgemeenschappen in Beckum, Bentelo, Delden, Goor, Hengevelde en St. Isidorushoeve. Het pastoraal team is werkzaam voor meerdere parochies in de regio. Het infoblad van de parochie, genaamd "Geestig", verschijnt 8 keer per jaar. De vieringen van de parochie zijn live of terug te kijken via het Youtube kanaal. Daarnaast is de parochie actief op sociale media, zoals Facebook en Twitter. Er is ook een mogelijkheid om digitaal te doneren voor online vieringen. Verder is er een Android app beschikbaar waarin historische en actuele informatie over de parochie te vinden is. Parochianen kunnen weer vrij toegang krijgen tot de kerkgebouwen en er is ook een fotoalbum beschikbaar om te bekijken.

Wil je weten wat H.H. Petrus en Pauluskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H.H. Petrus en Pauluskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H.H. Petrus en Pauluskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.H. Petrus en Pauluskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar H.H. Petrus en Pauluskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H.H. Petrus en Pauluskerk

Bezoekers bekeken ook