Haafkes Automobielbedrijf

Haafkes Automobielbedrijf is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Kerkstraat 90-92 in Goor.

Meer informatie over Haafkes Automobielbedrijf in Goor

Auto Haafkes is een specialist in Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. Ze bieden betrouwbare service en zijn een vakspecialist. Naast deze merken kunnen ze ook het onderhoud en reparaties van alle merken auto's en campers verzorgen. Ze zijn gevestigd in Twente en hebben al sinds 1960 ervaring in de branche. Ze streven ernaar om klanten te behouden en bieden daarom een divers aanbod, goed opgeleide monteurs en moderne apparatuur. Voor vragen kunnen klanten langskomen op de Kerkstraat 90-92 of contact opnemen via 0547-272710.

Wil je weten wat Haafkes Automobielbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haafkes Automobielbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haafkes Automobielbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haafkes Automobielbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Haafkes Automobielbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haafkes Automobielbedrijf

Bezoekers bekeken ook