Haafkes Bouwondernemers B.V.

Haafkes Bouwondernemers B.V. is een Aannemer gelegen aan Wheeweg 10 in Goor.

Meer informatie over Haafkes Bouwondernemers B.V. in Goor

Bouwondernemers staan voor kwaliteit en zijn gepassioneerd over het hele bouwproces. Ze voegen stap voor stap iets toe aan ambitieuze plannen, zoals een duurzame uitbouw of het ontwikkelen van kavels. Ze hebben verschillende klantverhalen waarin ze laten zien wat ze voor hun klanten hebben toegevoegd. Zo hebben ze bijvoorbeeld materialen op voorraad in hun eigen bedrijfsruimte en hebben ze een gezinshuis geholpen waar ze nu niks meer zonder Haafkes doen. Ze willen de beste zijn in iedere stap van het bouwproces en laten dit zien door middel van actuele berichten over onder andere houtbewerking, geld besparen en een powervrouw in de bouw. Het enige wat voor hen telt is de beste zijn voor het resultaat van de klant. Ze willen dat het precies wordt zoals de klant het had voorgesteld en doen er alles voor om dit te bereiken. Bij Haafkes Bonaire kun je ook terecht voor bouwprojecten op Bonaire.

Wil je weten wat Haafkes Bouwondernemers B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haafkes Bouwondernemers B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haafkes Bouwondernemers B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haafkes Bouwondernemers B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Haafkes Bouwondernemers B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haafkes Bouwondernemers B.V.

Bezoekers bekeken ook