Helma Lek Aquainstructeur

Helma Lek Aquainstructeur is een Zwemschool gelegen aan Deldensestraat 56 in Goor.

Meer informatie over Helma Lek Aquainstructeur in Goor

Helma Lek biedt deze zomer opnieuw Aqua MoreSport aan in zwembad de Mors. Met het programma 'Train je gek met Helma Lek!' kunnen mensen op een leuke en intensieve manier aan hun conditie werken. Het programma bestaat uit verschillende wateractiviteiten, zoals aquarobics en aquabootcamp. Deze activiteiten zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Helma Lek zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. De lessen worden gegeven op verschillende tijdstippen, zodat er voor iedereen wel een geschikt moment is om mee te doen. Dus als je deze zomer op een leuke en sportieve manier wilt werken aan je conditie, dan is 'Train je gek met Helma Lek!' iets voor jou!

Wil je weten wat Helma Lek Aquainstructeur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Helma Lek Aquainstructeur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Helma Lek Aquainstructeur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helma Lek Aquainstructeur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Helma Lek Aquainstructeur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Helma Lek Aquainstructeur

Bezoekers bekeken ook