HEMA Goor

HEMA Goor is een Warenhuis gelegen aan Grotestraat 52 in Goor.

Meer informatie over HEMA Goor in Goor

Bij HEMA Goor kun je terecht voor een breed assortiment aan producten, zoals kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je deze binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren of ruilen, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Er zijn echter enkele uitzonderingen, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte of zelf ontworpen artikelen. Daarnaast kun je bij HEMA Goor ook oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. In de buurt van HEMA Goor zijn er ook andere HEMA-winkels te vinden, zoals in Wierden, Borne, Lochem, Hengelo, Almelo, Delden, Rijssen, Holten, Haaksbergen en Borculo.

Wil je weten wat HEMA Goor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Goor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Goor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Goor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar HEMA Goor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Goor

Bezoekers bekeken ook