Hofkerk

Hofkerk is een Kerk gelegen aan Diepenheimseweg 2 in Goor.

Meer informatie over Hofkerk in Goor

De Klokkenkamp in Goor heeft verschillende evenementen en activiteiten gepland. Zo is er een lezing en debat over Maarten Luther op 16 november 2023. Op 9 november is er de Dag van de Dialoog en op 17 oktober wordt er een High Tea georganiseerd. Er is ook een minipleinmarkt geweest die €540 heeft opgebracht. Daarnaast is er aandacht voor de gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel op 18 oktober en is er een 9-daagse rondreis naar Israël gepland in de meivakantie van 2024. Het jaarlijkse culturele evenement Kleurrijk in de Hof vindt plaats op 9 september. Het adres van de Hofkerk in Goor is Diepenheimseweg 2.

Wil je weten wat Hofkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hofkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hofkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hofkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Hofkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hofkerk

Bezoekers bekeken ook