Iris Overbeek Beauty & Skincoach

Iris Overbeek Beauty & Skincoach is een Schoonheidssalon gelegen aan Iependijk 70 in Goor.

Meer informatie over Iris Overbeek Beauty & Skincoach in Goor

Iris Overbeek is een beauty- en huidcoach in Goor die persoonlijke aandacht, kwaliteit en onderbouwd advies biedt bij elke behandeling. Ze kijkt en luistert naar jou om samen tot een persoonlijk behandelplan te komen dat past bij jouw dagelijkse routine. Haar principe is "Less is More" met natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten, zodat je elke dag vol zelfvertrouwen de deur uitgaat. Iris biedt verschillende behandelingen aan, waaronder de T-away behandeling om van rode adertjes, steelwratjes en andere huidoneffenheden af te komen, permanente make-up voor perfecte wenkbrauwen en eyeliners, en harsen en verven van wenkbrauwen voor een mooie oogopslag. Er zijn ook positieve ervaringen van klanten die zeggen dat hun huid echt verbeterd is na de behandelingen bij Iris. Je kunt je aanmelden met je e-mailadres om nieuws en updates te ontvangen en Iris Overbeek is te bereiken op haar adres in Goor.

Wil je weten wat Iris Overbeek Beauty & Skincoach verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Iris Overbeek Beauty & Skincoach of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Iris Overbeek Beauty & Skincoach? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Iris Overbeek Beauty & Skincoach het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Iris Overbeek Beauty & Skincoach reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Iris Overbeek Beauty & Skincoach

Bezoekers bekeken ook