Jaap Bergman Kevers

Jaap Bergman Kevers is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Laarstraat 33 in Goor.

Meer informatie over Jaap Bergman Kevers in Goor

Jaap Bergman Kevers is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in reparatie, renovatie en restauratie van VW Klassiekers tot 1979. Ze kunnen alle benodigde onderdelen leveren, zowel NOS, A-kwaliteit, B-kwaliteit, BBT, Csp, Paruzzi, enzovoort. Met meer dan 35 jaar ervaring staat Jaap Bergman Kevers garant voor vakmanschap en kunnen ze concurrerende prijzen en kwaliteit bieden. Als je een probleem hebt met een 'luchtgekoelde' auto, neem dan contact op met Jaap Bergman Kevers. Jaap wordt bijgestaan door zijn zoon Patrick, die medefirmant in het bedrijf is geworden sinds 2003. Vanwege drukte en leveringsproblemen kunnen de wachttijden momenteel oplopen.

Wil je weten wat Jaap Bergman Kevers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jaap Bergman Kevers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jaap Bergman Kevers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jaap Bergman Kevers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Jaap Bergman Kevers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jaap Bergman Kevers

Bezoekers bekeken ook