JOOS Wonen & Kado’s

JOOS Wonen & Kado’s is een Cadeauwinkel gelegen aan Grotestraat 147 in Goor.

Meer informatie over JOOS Wonen & Kado’s in Goor

Laat je virtueel inspireren door Joos Wonen & Kado's! Ondanks de maatregelen rondom Corona kun je nu samen met Joos virtueel door de winkel gaan en cadeaus uitzoeken. Met een verrassend assortiment aan cadeaus, servies en speelgoed is Joos geschikt voor iedereen. Maar je kunt ook langskomen in de winkel in Goor en je laten verrassen door het grote feest van woonaccessoires, cadeaus en meubelstukken. De winkel is gevestigd aan de Grotestraat 147 en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag en maandag is de winkel gesloten. Je kunt contact opnemen met Joos via mail (info@jooswonen.nl) of telefonisch (0547-260068).

Wil je weten wat JOOS Wonen & Kado’s verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JOOS Wonen & Kado’s of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JOOS Wonen & Kado’s? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JOOS Wonen & Kado’s het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar JOOS Wonen & Kado’s reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JOOS Wonen & Kado’s

Bezoekers bekeken ook