Kessels team voor Tandzorg

Kessels team voor Tandzorg is een Tandarts gelegen aan Grotestraat 26 in Goor.

Meer informatie over Kessels team voor Tandzorg in Goor

Kessels team voor tandzorg is een praktijk die streeft naar een stralend en gezond gebit voor iedereen. Ze werken volgens een modern teamconcept waarin taken verdeeld zijn tussen tandartsen, preventieassistenten en de paro-assistente. Het team garandeert hoogstaande kwaliteit door te investeren in vakkennis, hygiëne en goede werkprocessen. De tandartsen zijn KRT-geregistreerd en volgen doorlopend cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en technieken. Daarnaast werken ze volgens de WIP-richtlijnen voor infectiepreventie in de mondzorg. Kessels team voor tandzorg gelooft dat een gezond gebit haalbaar is voor iedereen en biedt daarom goede voorlichting over gebitsverzorging en het nemen van preventieve maatregelen. Ze zijn telefonisch bereikbaar, behalve tijdens de zomervakantie.

Wil je weten wat Kessels team voor Tandzorg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kessels team voor Tandzorg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kessels team voor Tandzorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kessels team voor Tandzorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Kessels team voor Tandzorg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kessels team voor Tandzorg

Bezoekers bekeken ook