Klompenmuseum Goor

Klompenmuseum Goor is een Museum gelegen aan Mulderskamp 2C in Goor.

Meer informatie over Klompenmuseum Goor in Goor

Het internationale klompenmuseum in Goor is weer open en biedt een fascinerende kijk op de verschillende soorten klompen over de hele wereld. Een van de hoogtepunten van de collectie zijn de Franse Puntklompen uit de Pyreneeën, die bekend staan om hun elegante vorm en vakmanschap. Deze klompen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Daarnaast is er ook een Franse werkklomp te bewonderen, speciaal ontworpen voor de wijnbouw. Deze klomp biedt de nodige bescherming en grip op de steile hellingen van de wijngaarden. Naast de Franse klompen zijn er ook klompschoenen uit Zuid-West Engeland te zien, die een uniek ontwerp en stijl hebben. Het internationale klompenmuseum is trots op zijn collectie en is erkend als een Geregistreerd Museum. Het is een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis en diversiteit van klompen.

Wil je weten wat Klompenmuseum Goor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klompenmuseum Goor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klompenmuseum Goor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klompenmuseum Goor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Klompenmuseum Goor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klompenmuseum Goor

Bezoekers bekeken ook