Kunstuitleen Hof van Twente

Kunstuitleen Hof van Twente is een Museum gelegen aan De Hofte 9 boven in Goor.

Meer informatie over Kunstuitleen Hof van Twente in Goor

Bij Kunstuitleen Hof van Twente kunt u betaalbare kunstwerken lenen voor slechts €52 per jaar. De collectie bestaat uit meer dan 400 kunstwerken van hedendaagse kunstenaars uit de Hof van Twente en omgeving, waaronder tekeningen, schilderijen en werken in grafische en gemengde techniek. U kunt een deel van de collectie bekijken in de bibliotheek op de 1e etage of online. De collectie wordt regelmatig aangevuld en gewisseld. De Kunstuitleen is geopend op vrijdag van 16.30 tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur. U kunt geleende kunstwerken zo vaak ruilen als u wilt, met een maximale leentijd van 6 maanden. Daarnaast biedt de Kunstuitleen ook cadeaubonnen aan. De openingstijden zijn vrijdag van 16.30 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur.

Wil je weten wat Kunstuitleen Hof van Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kunstuitleen Hof van Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kunstuitleen Hof van Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kunstuitleen Hof van Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Kunstuitleen Hof van Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kunstuitleen Hof van Twente

Bezoekers bekeken ook