Leferink Auto's Goor

Leferink Auto's Goor is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Ambachtsweg 3 in Goor.

Meer informatie over Leferink Auto's Goor in Goor

Wij hebben altijd een ruime keuze aan auto's beschikbaar en als uw gewenste auto er niet tussen staat, kunnen wij deze voor u vinden. We bieden onze diensten aan voor alle automerken en werken efficiënt, waardoor ons werktarief gemiddeld 50% lager is dan bij officiële dealers. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor reparaties aan uw auto. Daarnaast kunnen we verschillende accessoires in onze werkplaats monteren, zoals banden, velgen, trekhaken en autotuning. Als u nog geen auto heeft gevonden, kunnen wij op zoek gaan naar een auto die volledig aan uw wensen voldoet, zelfs als we deze moeten importeren uit bijvoorbeeld België of Duitsland. U kunt contact met ons opnemen via het formulier op onze website. Ons adres is Ambachtsweg 3 in Goor en we zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 8:00 tot 14:00 uur. Buiten openingstijden is een afspraak mogelijk.

Wil je weten wat Leferink Auto's Goor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leferink Auto's Goor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leferink Auto's Goor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leferink Auto's Goor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Leferink Auto's Goor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leferink Auto’s Goor

Bezoekers bekeken ook