Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Laarstraat 3 in Goor.

Meer informatie over Lidl in Goor

In deze tekst wordt gepromoot om in te loggen op je Lidl-account en om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Daarnaast worden verschillende categorieën in de webshop benadrukt, zoals shopruiming, sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Er wordt ook vermeld dat er extra korting te krijgen is met Lidl Plus. Verder worden enkele merken uitgelicht, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Er staat ook contactinformatie vermeld, evenals informatie over service, de nieuwsbrief, betalingsmogelijkheden, levering en het downloaden van de Lidl-app. Tot slot wordt er verwezen naar Lidl's aanwezigheid op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook