Limburgia Goor

Limburgia Goor is een Bakkerij gelegen aan Grotestraat 74 in Goor.

Meer informatie over Limburgia Goor in Goor

Limburgia is een patisserie in Nederland die al meer dan twintig jaar heerlijke taarten, gebak en vlaaien verkoopt. Met meer dan veertig winkels door het hele land, maken de bakkers met passie en volgens eeuwenoude recepten de lekkerste banketproducten. Je kunt online bij Limburgia bestellen en het gebak wordt de volgende dag vers en gekoeld bij je thuisbezorgd. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan taarten en gebak, geschikt voor elke gelegenheid. Daarnaast kun je ook langs een van de Limburgia winkels gaan om het ruime assortiment met eigen ogen te bewonderen. Limburgia krijgt een beoordeling van 8.9 uit 10703 reviews.

Wil je weten wat Limburgia Goor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Limburgia Goor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Limburgia Goor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Limburgia Goor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Limburgia Goor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Limburgia Goor

Bezoekers bekeken ook