Maatschap Leentjens-Kramer

Maatschap Leentjens-Kramer is een Huisarts gelegen aan Irisstraat 2-14 in Goor.

Meer informatie over Maatschap Leentjens-Kramer in Goor

De Goorse huisartsen verwelkomen bezoekers op hun website. Deze week ontvingen ze uitnodigingen voor de griep- en pneumokokkenvaccinaties, maar er waren ook vragen over de coronavaccinatie. Deze zal dit najaar volledig via de GGD verlopen. Voor meer informatie wordt verwezen naar een link op de website. Dokter Dirks zal vanaf juni 2023 voorlopig afwezig zijn en meer informatie hierover is te vinden op de nieuwspagina. De website heeft als doel om mensen beter te informeren over de vijf huisartsenpraktijken in het Medisch Centrum "De Oliphant" in Goor. Alle informatie over de praktijken, openingstijden, waarneming in avond en weekend, enzovoort is op de website te vinden. Bezoekers worden gevraagd om de website toe te voegen aan hun favorieten om drukte aan de balie en in de wachtkamer te voorkomen. De contactgegevens van de praktijken zijn ook te vinden op de website.

Wil je weten wat Maatschap Leentjens-Kramer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap Leentjens-Kramer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap Leentjens-Kramer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap Leentjens-Kramer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Maatschap Leentjens-Kramer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap Leentjens-Kramer

Bezoekers bekeken ook