Medisch Centrum Goor Fysiotherapie

Medisch Centrum Goor Fysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Irisstraat 2-21 in Goor.

Meer informatie over Medisch Centrum Goor Fysiotherapie in Goor

Fysiotherapie Medisch Centrum Goor is een fysiotherapiepraktijk die persoonlijke betrokkenheid, deskundigheid, vriendelijkheid en vertrouwdheid biedt. De praktijk is geopend op maandag van 7.30 tot 19.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Ze zijn gespecialiseerd in rolstoeltoegankelijkheid en zijn gevestigd op de 2e verdieping van het Medisch Centrum Goor. Een afspraak maken kan telefonisch of aan de balie. Er is voldoende parkeergelegenheid naast de praktijk en er is ook ruimte voor fietsen. Het adres van de praktijk is Irisstraat 2-21, 7471 AV Goor en ze zijn te bereiken op telefoonnummer 0547 - 27 24 54. Verder maken ze gebruik van Zorgmail voor veilige communicatie met andere zorgverleners.

Wil je weten wat Medisch Centrum Goor Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Centrum Goor Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Centrum Goor Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Centrum Goor Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Medisch Centrum Goor Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Centrum Goor Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook