Mijn Zen Moment

Mijn Zen Moment is een Schoonheidssalon gelegen aan Wijnkamp 56a in Goor.

Meer informatie over Mijn Zen Moment in Goor

Mijn Zen Moment Massage- & Beautysalon is gevestigd in Goor en wordt gerund door Romy, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en masseuse. Ze heeft sinds 2018 veel plezier in het runnen van de salon. In de gezellige salon neemt Romy graag de tijd voor haar klanten en maakt ze er een speciaal moment van. Dit doet ze door kaarsjes aan te steken, heerlijke geuren te verspreiden en een behandeling volledig af te stemmen op de wensen van de klant. Naast de behandeling is er ook tijd voor een goed gesprek en een kop thee. Een afspraak maken kan via het online boekingssysteem, WhatsApp of telefonisch, maar het kan zijn dat Romy op dat moment in behandeling is en niet direct kan opnemen. In dat geval kan er een voicemailbericht worden ingesproken en zal ze zo snel mogelijk terugbellen.

Wil je weten wat Mijn Zen Moment verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mijn Zen Moment of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mijn Zen Moment? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mijn Zen Moment het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Mijn Zen Moment reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mijn Zen Moment

Bezoekers bekeken ook