Movado Sports

Movado Sports is een Sportschool gelegen aan Grotestraat 10 in Goor.

Meer informatie over Movado Sports in Goor

Movado Sports is een sportschool met vestigingen in Bathmen, Eibergen, Goor, Holten en Markelo. Ze bieden een ruim aanbod aan trainingen en faciliteiten, zoals individuele fitness, groepslessen en 24/7 toegang tot de sportschool. De sportschool staat bekend om zijn professionele en persoonlijke begeleiding, waarbij ervaren trainers klaarstaan om vragen te beantwoorden en schema's op te stellen. Daarnaast bieden ze ook voedingsbegeleiding aan om een gezonde levensstijl te bevorderen. Movado Sports richt zich op verschillende doelen, zoals weer fit worden, afvallen en meer balans in het leven brengen. Ze bieden diverse trainingsmogelijkheden aan, zoals individuele fitness, personal training, eGym, groepslessen, 24/7 fitness, X-Fittt GLI, Reaxing en het Persoonlijk FitPlan. Ook is er de mogelijkheid voor bedrijfsfitness, waarbij werknemers met korting kunnen sporten bij Movado Sports. Klanten zijn enthousiast en ervaren goede begeleiding en een fijne sfeer in de sportschool. Movado Sports staat garant voor 100% persoonlijke begeleiding en helpt leden om fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven.

Wil je weten wat Movado Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Movado Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Movado Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Movado Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Movado Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Movado Sports

Bezoekers bekeken ook