MYKA Beauty

MYKA Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Grotestraat 69 in Goor.

Meer informatie over MYKA Beauty in Goor

Bij Myka Beauty, een schoonheidssalon en pedicure gevestigd in de winkel Kriebelsz, zijn cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf €10. Deze cadeaubonnen zijn leuk om te krijgen of om cadeau te geven en worden mooi ingepakt. Let op: cadeaubonnen uitgegeven voor 1 oktober 2021 (afgelopen 3 jaar) zijn na 30 april niet meer geldig vanwege de overname van Myka Beauty. Dus zorg ervoor dat je ze voor die tijd verzilvert voor een heerlijke behandeling! De openingstijden van de salon zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur, op woensdag tot 17.30 uur en op zaterdag tot 13.00 uur.

Wil je weten wat MYKA Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MYKA Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MYKA Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MYKA Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar MYKA Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MYKA Beauty

Bezoekers bekeken ook