Paisleys

Paisleys is een Winkel in modeaccessoires gelegen aan Diepenheimseweg 9 in Goor.

Meer informatie over Paisleys in Goor

Paisleys is een bedrijf dat exclusieve handgemaakte sieraden en mode-accessoires verkoopt, gemaakt van natuurlijke materialen. Ze hebben een eigen atelier in Twente en bieden ook workshops aan. Daarnaast importeren ze wollen sjaals uit India en verkopen ze koeienvacht- en leren tassen, tunieken, kimono's en jurken. Paisleys is altijd op zoek naar originele en stijlvolle accessoires en mode met een bohemian touch. Je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief en ontvangt dan 10% korting op je eerste bestelling. Verder hebben ze verschillende evenementen op de agenda staan, zoals markten en fairs. Er zijn geen specifieke datums genoemd, maar er worden verschillende locaties genoemd waar Paisleys aanwezig zal zijn. Ten slotte kun je Paisleys volgen op sociale media.

Wil je weten wat Paisleys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paisleys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paisleys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paisleys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Paisleys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paisleys

Bezoekers bekeken ook