Partou Prins Constantijn

Partou Prins Constantijn is een School gelegen aan Rozenstraat 4 in Goor.

Meer informatie over Partou Prins Constantijn in Goor

Dit is een website van het kinderdagverblijf Prins Constantijn in Goor. Het kinderdagverblijf biedt opvang voor kinderen in een huiselijke en veilige omgeving. De kinderen kunnen vrij spelen in verschillende speelhoeken en er worden ook activiteiten buiten het kinderdagverblijf georganiseerd, zoals naar de bakker of de groenteboer gaan. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken. Er is ook een pedagogisch beleid en informatie over tarieven en algemene voorwaarden beschikbaar. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf organiseert uitstapjes en houdt ouders op de hoogte via een app. Een dag bij het kinderdagverblijf bestaat uit verschillende activiteiten, zoals bewegen, muziek maken, lezen en buiten spelen. Ouders kunnen ook de netto kosten van de kinderopvang berekenen.

Wil je weten wat Partou Prins Constantijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Prins Constantijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Prins Constantijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Prins Constantijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Partou Prins Constantijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Prins Constantijn

Bezoekers bekeken ook