Pedicure, manicure en massage Salon Kae Karnebeek

Pedicure, manicure en massage Salon Kae Karnebeek is een Nagelstudio gelegen aan Gondalaan 61 in Goor.

Meer informatie over Pedicure, manicure en massage Salon Kae Karnebeek in Goor

Mijn naam is Kae Karnebeek en ik ben een gediplomeerd pedicure, manicure en masseuse sinds 2011. Ik heb mijn massageopleiding gevolgd in Thailand. Mijn salon is gevestigd aan de Gondalaan 61 in Goor en heeft een eigen entree naast het woonhuis. De salon is goed toegankelijk voor klanten die slecht ter been zijn en beschikt over eigen parkeerplaatsen. Voor mijn behandelingen maak ik gebruik van het internationale merk CND. Als pedicure ben ik lid van de brancheorganisatie ProVoet en werk ik volgens alle wettelijke eisen en branchnormen op het gebied van ARBO, milieu en hygiëne. Ik besteed altijd veel aandacht aan mijn klanten en ben pas tevreden als zij dat ook zijn. Het is belangrijk om afspraken minimaal 24 uur van tevoren te annuleren, anders wordt de behandeling volledig in rekening gebracht. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon.

Wil je weten wat Pedicure, manicure en massage Salon Kae Karnebeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure, manicure en massage Salon Kae Karnebeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure, manicure en massage Salon Kae Karnebeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure, manicure en massage Salon Kae Karnebeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Pedicure, manicure en massage Salon Kae Karnebeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure, manicure en massage Salon Kae Karnebeek

Bezoekers bekeken ook