Petra van den Burg hair professionals

Petra van den Burg hair professionals is een Kapper gelegen aan Grotestraat 115 in Goor.

Meer informatie over Petra van den Burg hair professionals in Goor

Petra van den Burg is een bekende naam in de kapperswereld, met veel nationale en internationale successen op haar naam. In 2015 won ze de "One Shot Award" van Behind the Chair in New Orleans en in 2016 werd ze genomineerd voor de beste wereldwijde editorial. Haar hair & skin professionals zijn perfectionisten met passie voor het vak en kunnen behandelingen op het hoogste niveau uitvoeren. Ze zijn allround inzetbaar en staan klaar om aan elke wens te voldoen. De salon is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 08:30 tot 19:00 uur, op zaterdag van 08:30 tot 14:00 uur en op maandag en zondag gesloten. Je kunt online een afspraak boeken.

Wil je weten wat Petra van den Burg hair professionals verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Petra van den Burg hair professionals of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Petra van den Burg hair professionals? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Petra van den Burg hair professionals het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Petra van den Burg hair professionals reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Petra van den Burg hair professionals

Bezoekers bekeken ook