Pizzeria Calimero

Pizzeria Calimero is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 56 in Goor.

Meer informatie over Pizzeria Calimero in Goor

Eetcafé Calimero in Goor biedt de mogelijkheid om online te bestellen via hun website of app. Op de menukaart staan diverse gerechten, zoals pizza's, kapsalons, schotels, burgers en nog veel meer. Klanten geven het eetcafé 5 sterren na 164 beoordelingen. Om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties, kunnen klanten zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Het bestellen via de app zorgt voor een snellere en eenvoudigere bestelling. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe acties en aanbiedingen aangeboden op de website en in de app. Op de website zijn ook de populaire gerechten te vinden, zoals de Kapsalon döner of kipdöner en de Spare ribs schotel. Op bepaalde dagen zijn er acties, zoals de Pizza's voor €8,00 op dinsdag, de Schotels voor €11,50 op woensdag en de Spare ribs schotel voor €13,00 op donderdag. De website van Calimero kan op dit moment gesloten zijn, maar klanten kunnen vooruitbestellen voor bezorging.

Wil je weten wat Pizzeria Calimero verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Calimero of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Calimero? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Calimero het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Pizzeria Calimero reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Calimero

Bezoekers bekeken ook